Atlantic Grupa

Nova podoba, legendarni okus

Legendarna Cockta - pijača naše in vaše mladosti je dobila novo podobo

Zato nas je Atlantic Grupa povabila, da spremembo videza Cockte predstavimo z zgodbo in znamčenjem, ki se poklanjata njenim začetkom, naravnim izvlečkom zelišč in originalnim barvam iz leta 1953.

Uporabniški uvid.

Od rojstva Cockte se je v petih legendarnih desetletjih svet večkrat korenito spremenil. A prav v svetu sprememb se kaže njena unikatna drugačnost: Cockta skozi desetletja ostaja avtentična in zvesta sebi, saj spremembe ne le spremlja, ampak jih soustvarja. Nova generacija ljubiteljev Cockte je prav takšna, kot je Cockta vedno bila: avtentična, pogumna, samozavestna in drzna.

Kampanja lansiranja

V času lažnih novic in ljudi najbolj cenimo tiste, ki so to, kar so! Tudi ko izbiramo svojo priljubljeno pijačo. V središče Cocktine nove komunikacijske platforme smo zato postavili resnično avtentičnost, ki postaja ključna vrednota sodobnega sveta.

Komunikacijska ideja lansiranja nove podobe, temelji na igrivem kolažu sestavljenem iz koščkov Cocktine 65-letne preteklosti. Cockta je legendarna, saj s svojim nezamenljivo prepoznavnim okusom milijonom ljudem še danes pričara nova nepozabna doživetja, spomine, čustva in uspehe, ki jih s stekleničko Cockte v roke ustvarjamo že pet desetletij. Zato ima lansiranje nove podobe preprosto in avtentično sporočilo:
NOVA PODOBA PRIHAJA, LEGENDARNI OKUS OSTAJA.

Elementi komuniciranja

Cockta je velika blagovna znamka, ki ima svoje ljubitelje tako na trgih bivše Jugoslavije kot v državah Evropske unije, Kanadi in Združenih državah Amerike. Temu primeren je tudi mednarodni obseg kampanje s TV oglasi in animiranimi videi, OOH plakati, tiskanimi oglasi, spletnimi stranmi, pojavnostjo na družabnih omrežjih, opremo prodajnih mest, številnimi materiali za HoReCa, hladilniki, embalažami, promocijskimi darili, ležalniki, sankami in vsem, kar predstavlja to legendarno blagovno znamko.

Splet in družbena omrežja

Na prenovljeni spletni strani www.cockta.eu lahko uporabniki spoznajo legendo Cockte ter njene najbolj legendarne trenutke in dogodke od leta 1953 skozi 5 desetletij, ki jih je (so)ustvarjala. Spoznajo lahko nekaj skrivnosti njenega edinstvenega okusa in skrivnostnega recepta in spremljajo rojstva novih mladih legend, ki, tako kot Cockta, živijo za svojo stvar.


Želite začeti projekt?

Pogovorimo se

Za povabilo sestanek nas pokličite na +386 31 443371

Za morebitna vprašanja nam pošljite e-sporočilo