Eurospin

Naj bo novo leto za vse lepo

Uporabniški uvid.

Božični prazniki so čas veselja in ljubezni.

A ne za vse.

V prednovoletnem času ljudje razsvetlimo in praznično okrasimo svoje domove. Vasice in mesta zasvetijo v božičnih barvah in milijoni sijočih luči ljudem pričarajo praznično božično-novoletno vzdušje. Vsi, ki imamo v življenju srečo, da lahko uživamo lepoto praznikov. A mnogo je ljudi, ki so ravno v času praznikov bolni, osamljeni ali živijo v pomanjkanju.

Zato smo božično-novoletno kampanjo trgovskega podjetja Eurospin posvetili prav njim. Z našo zgodbo smo ljudi navdihnili, da si medsebojno pomagajo in polepšajo trenutke vsem, ki to najbolj potrebujejo. Med prazniki in ostalimi dnevi novega leta.

Kreativna ideja:

Ko ne veš, kaj podariti, podari ljubezen

V agenciji Yootree smo zasnovali integrirano kampanjo »Naj bo novo leto za vse lepo«, ki gledalcem predstavi ganljivo zgodbo deklice z ošpicami. Simpatične sestre, ki ji otroška bolezen med prazniki ukrade njeno največje zimsko veselje - drsanje. Vlogo junakaV tej zgodbi prevzame njen starejši brat, ki s svojo iznajdljivostjo pripravi srčno presenečenje. V kleti njihove družinske hiše ustvari čarobno drsališče, da bi svoji sestri omogočil trenutke brezskrbne sreče.

Božična kampanja

Naj bo novo leto

za vse lepo

Za integrirano nacionalno kampanjo znamke Eurospin smo zasnovali celovit splet komunikacijskih materialov: od televizijskih oglasov, serije produktnih oglasov, oglasov za tisk, zunanje oglaševanje, serije naslovnic katalogov ter spletnih in digitalnih komunikacij. Glavni vlogi v kampanji in oglasih smo zaupali mladima igralcema, Mili in Jakobu, ki sta sijajno odigrala vlogi brata in sestre. Kampanjo smo obogatili s skladbo »Vse lepo za vse« v izvedbi slovenske skupine Hamo & Tribute 2 Love. Produkcijo TV oglasov je odlično izvedla produkcijska hiša Idejalisti, medijski zakup pa je načrtovala medijska hiša Medialog.

Želite začeti projekt?

Pogovorimo se

Za povabilo sestanek nas pokličite na +386 31 443371

Za morebitna vprašanja nam pošljite e-sporočilo