Medis

Bolečino zdravi, uživaj v naravi..

Mednarodna komunikacijska platforma za kremo, ki naravno zdravi bolečine v mišicah in sklepih.


Podjetje Medis d.o.o. nas je pozvalo, da zasnujemo mednarodno komunikacijsko platformo ter dolgoročno kreativno strategijo za lansiranje in pozicioniranje nove zdravilne kreme Rosacta, ki zdravi bolečine z močjo narave.

Uporabniški uvid.

Ljudje z bolečinami v mišicah in sklepih se zavedajo, kako dragocena sta zdravje in prosti čas. Radi uživajo v darovih in lepotah narave, zato zaupajo izdelkom, ki izvirajo iz narave. Ko se pojavi bolečina, si želijo, da se čimprej konča ter čimbolj trajno in naravno pozdravi. Tako se lahko znova posvetjo tistemu, kar jih v življenju najbolj osrečuje: hobijem, svojim najbližjim in užitkom v naravi.

Razvoj mednarodne komunikacijske platforme

Komunikacijska platforma na atraktiven in sodoben način predstavlja hitrost delovanja naravne zdravilne kreme Rosacta, ki pozdravi bolečine v mišicah in sklepih ter ljudem omogoča, da se hitro vrnejo k aktivnostim, hobijem in preživljanju prostega časa v naravi.

Z Rosacto se boleče zgodbe hitro in dobro končajo.

Prvoosebni slogani predstavljajo zgodbe ljudi z bolečinami v mišicah in sklepih, ki se presenetljivo hitro in dobro končajo. Zgodbe z bolečimi začetki in pozitivnimi zaključki so oblikovane kot sodobne 3D tipografije, ki predstavljajo srečne razplete bolečih zgodb.

Lansiranje izdelka v mednarodnem okolju

Za lansiranje novega proizvoda na različnih mednarodnih trgih smo zasnovali, oblikovali in producirali integrirano komunikacijsko kampanjo, ki je vključevala TV oglase, serijo oglasov za tisk, veleplakate, citylighte, ambientalne medije, promocijske panoje, radijske oglase, spletno stran in digitalna komunikacijska orodja.

TV oglaševanje

Izdelek smo lansirali z mednarodno kampanjo, ki je vključevala 42”, 25”, 17” in 12” TV oglas za hrvaško, slovensko in avstrijsko tržišče.

Rosacta v ambientalnih medijih

Za kampanjo smo zasnovali in oblikovali serijo plakatov, citylightov in veleplakatov za ambientalno oglaševanje.

Rosacta v tiskanih medijih

Pozornost javnosti v tiskanih medijih smo pridobili s serijo celostranskih oglasov in oglasnih pasic, v katerih smo natančneje pojasnili naravni izvor, prednosti in način delovanja kreme Rosacta.

Zgodba Rosacte v digitalnem okolju

Za promocijo v digitalnem okolju smo zasnovali in oblikovali spletno stran, vsebine za družbena omrežja, prevzemne strani, napredne spletne pasice in mobilne formate.

Zasnovali in oblikovali smo spletni in mobilni digitalni format Facebook Canvas namenjen za multimedijsko predstavitev prednosti, izvora, učinkovanja in lastnosti zdravilne kreme Rosacta.

Želite začeti projekt?

Pogovorimo se

Za povabilo sestanek nas pokličite na +386 31 443371

Za morebitna vprašanja nam pošljite e-sporočilo