Ste pripravljeni na vožnjo svojega življenja?

Na AMZS Centru varne vožnje na Vranskem so nas povabili, da bi povečali njihovo prepoznavnost in spremenili zmotne predstave mladih o zakonsko predpisanem programu varne vožnje za voznike začetnike. V percepciji mnogih mladih je tečaj varne vožnje za voznike začetnike »čist nepotreben« strošek in »bedna obveznost«. Zadnje, kaj potrebujejo, je še eno »resno« in »dolgočasno predavanje«, kjer bo »nekdo pametoval, kako naj živim svoje življenje«.

Uvid

Na žalost se mladi ne zavedajo, da je program varne vožnje nekaj povsem drugega. 8 ur polnih doživetij in spoznanj, kjer dobiš koristne prakse varne vožnje z lastnim preizkusom svojih sposobnosti.

Komunikacijska platforma

Program varne vožnje v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem smo mladim predstavili kot atraktivno in emocij polno doživetje, s katerim pridobijo neprecenljivo znanje in izkušnje, koristno za varno vožnjo skozi vse življenje.

#Vrantastično

S kreativno platformo smo mlade pozvali, da suhoparnim tehničnim izrazom kot so »prevračalnik«, »umikanje oviram«, »podkrmarjenje« in drugim najdejo svoje mladostniške nadomestke in z njimi delijo zabavna doživetja Centra varne vožnje na Vranskem na družbenih omrežjih. Motive smo opremili s hashtagi, s katerimi mladi opisujejo svoja doživetja na družbenih medijih Facebook, Instagram in Youtube.

Video eksperiment:

"Najbolj resna vožnja življenja"

V sklopu nagradne igre smo zasnovali in producirali video eksperiment »Najbolj resna vožnja življenja«. 13 skeptičnih, na natečaju izbranih mladih prostovoljcev smo na skrivaj vključili v eksperiment in s pomočjo mobilne aplikacije seštevali število njihovih nasmehov in emocij med izzivi programa varne vožnje. Z zabavnim eksperimentom so mladi lahko sami izkusili, kako poučno in zabavno doživetje je program varne vožnje v AMZS centru na Vranskem.

Pripravi se

na vožnjo svojega življenja

Digitalna akcija, ki je nagovarjala tako mlade kot njihove starše, je z nagradno igro, s spletnimi bannerji, integriranimi objavami in znamčenimi vsebinami na popularnih spletnih portalih zbirala vsebine in hashtage, ki so jih ustvarili mladi. V sodelovanju s podjetjem W3B smo poskrbeli tudi za medijski zakup kampanje na spletu, obenem pa smo za poslovalnice AMZS-ja po vsej Sloveniji pripravili serijo plakatov za mlade in starše.

1.157

hashtagov, s katerimi so mladi v času akcije opisali doživetja CVV na Vranskem.

25.473

ogledov videa »Najbolj resna vožnja življenja« na Facebooku in Youtubeu.

1.055

rekordnih prijav na program Varne vožnje za voznike začetnike v enem mesecu.

Želite začeti projekt?

Pogovorimo se

Za povabilo sestanek nas pokličite na +386 31 443371

Za morebitna vprašanja nam pošljite e-sporočilo