Triglav skladi

Zaslužite

si več!

Repozicioniranje vodilne slovenske investicijske družbe.

Triglav Skladi, Družba za upravljanje premoženja, nas je pozvala, da zasnujemo dolgoročno komunikacijsko platformo podjetja, ki bo znamko približala mlajši aktivni populaciji in jo opozorila, da si ob načrtovanem upravljanju premoženja lahko tudi z manjšimi naložbami zagotovi finančno brezskrbnost v prihodnosti.

Uporabniški uvid.

Mlajše generacije se zavedajo, da za izpolnitev svojih osebnih želja in finančnih ciljev lahko računajo predvsem nase in svoje zaslužke. Ne zavedajo pa se, da si z upravljanjem naložb lahko v času aktivne dobe oplemenitijo svoje premoženje in s tem zaslužijo več sredstev za izpolnitev svojih želj in finančno brezskrbnost.

Tudi z manjšimi naložbami si lahko zagotovite finančno brezskrbnost v prihodnosti.

Kreativna ideja

Kreativna ideja nove komunikacijske platforme "Zaslužite si več" sporoča, da sanje vzamemo v svoje roke in si z dolgoročnim investiranjem manjših zneskov v Triglav Skladih lahko ustvarimo premoženje ali prihranke za uresničitev svojih ciljev.

Zgodbe kampanje predstavljajo realne cilje, ki jih ljudje lahko dosežejo z naložbami v sklade, s svežim videzom pa nagovarjajo predvsem mlajše generacije, ki se vedno bolj zavedajo, da bodo za svojo finančno prihodnost morale poskrbeti same.

Elementi komuniciranja

Znamko Triglav Skladi smo repozicionirali izven tradicionalno hladne finančne kategorije in jo s toplim, človeškim in mladostnim tonom komunikacije približali sodobnemu posamezniku. Obseg celostne kampanje zajema TV oglas, serijo radijskih oglasov, zunanje oglaševanje, citylighte, oglase za tisk, spletno stran in digitalne komunikacije (online, mobile, social).

Splet in družbena omrežja

Ustvarili smo priložnostno spletno stran www.zasluzitesivec.si, kjer si lahko vsak obiskovalec izdela načrt za izpolnitev svoje želje. Personaliziran varčevalni načrt uporabniku pokaže, koliko časa in sredstev bo moral vlagati, da si bo zaslužil za svoje želje.

Hkrati je spletna stran, skupaj z aktivnostmi na družbenih omrežjih, namenjena finančnemu izobraževanju, zato je uporabnikom na voljo vrsta koristnih finančnih nasvetov ter brezplačnih priročnikov in vodnikov, ki so jim v pomoč pri vsakodnevnih finančnih odločitvah.

Želite začeti projekt?

Pogovorimo se

Za povabilo sestanek nas pokličite na +386 31 443371

Za morebitna vprašanja nam pošljite e-sporočilo