Krka

Prva gledališko-plesna igra na odru vnetega grla

Uporabniški uvid

Že majhno vnetje ali okužba lahko v grlu povzroči pravo dramo.

Boleče grlo je nevarna igra. Že majhno vnetje ali okužba lahko v grlu povzroči pravo dramo. Na osnovi tega uporabniškega uvida, je v sodelovanju z agencijo Yootree nastala nova mednarodna komunikacijska kampanja znamk Septabene in Septolete Total slovenske farmacevtske družbe Krka.

Kreativna ideja

Izviren umetniški performans

Zato smo pravo dramo tudi ustvar

Z mednarodno oglaševalsko kampanjo s sloganom »Boleče grlo, tvoje igre je konec« smo presegli formo in estetiko običajnih farmacevtskih oglasov. Zasnovali smo nekonvencionalen kreativni koncept in izvirno umetniško izvedbo, ki boleče grlo javnosti predstavlja kot dramatično gledališko-plesno predstavo na odru vnetega grla.

Izviren umetniški performans

Prva gledališko-plesna igra na odru vnetega grla.

Kampanja v obliki neobičajne predstave pripoveduje zgodbo dramatičnega dogajanja, ki jo gledalec doživi kot atraktivno odrsko igro s sodobnim plesom in naprednimi vizualnimi učinki. Nevarno igro bolečine smo ponazorili z izvirno zgodbo in naracijo, avantgardno kostumografijo virusov in bakterij, sodobno plesno koreografijo, glasbo in režijo, ki na odru vnetega grla uprizorijo moč delovanja zdravila Septabene.

Omni-channel komunikacijska kampanja.

V omni-channel kampanji smo na premiero pred zaslone povabili milijone gledalcev po vsej Evropi. Poleg televizijskih oglasov smo novo sezono Bolečih grl najavili v zunanjem oglaševanju, družabnih omrežjih in digitalnih komunikacijah ter izvedli serijo zabavnih Zoom videov v spletnem oglaševanju.

Kampanja se ne opira na ustaljene zgodbe in tradicionalno estetiko farmacevtskih oglasov, temveč z svojo svežino in drznostjo izstopa iz kategorije ter gledalcu izvirno predstavi delovanje oglaševanega izdelka. Oglas je režiral priznani srbski režiser Ivan Stojiljković, pri izvedbi projekta pa je sodelovala številčna mednarodna ekipa ustvarjalcev pod kreativnim in umetniškim vodstvom slovenske agencije Yootree Creative v produkciji Tunafish Production.

Rezultati

Nadpovprečna prepoznava in priklic znamke Septabene

S kampanjo smo učinkovito predstavili delovanje zdravila, presenetljivo nagovorili ciljno javnost in presegli pričakovane rezultate na področju prepoznave in priklica znamke. Prihaja nova sezona gripe in prehladov, a vneto grlo, tvoje igre je konec!

Želite začeti projekt?

Pogovorimo se

Za povabilo sestanek nas pokličite na +386 31 443371

Za morebitna vprašanja nam pošljite e-sporočilo