Triglav Skladi

Investiram, v kar verjamem.

Področje naložb se je drastično spremenilo,

saj ljudje danes od vzajemnih skladov pričakujejo nove rešitve, prilagojene življenjskim izbiram posameznika. Razlikovanje med različnimi ponudniki naložbenih skladov javnosti ni povsem jasno, kakor niso znane jasne razlike med produkti posameznega ponudnika skladov. Razvoj novih proizvodov s strani naročnika in efektivna oglaševalska akcija ob predstavitvi inovativnih naložbenih skladov je bila tako načrtovana v pravem trenutku.

Segmentacija in nagovorspecifičnih osebnosti

Med procesom nastajanja novih naložbenih rešitev je naročnik skozi raziskavo ugotovili, da so stališča in vrednote uporabnikov vse bolj vpeta v njihovo ravnanje. S segmentacijo so uspešno določili ljudi, ki z naložbami želijo večjo prilagodljivost, varnost, preudarnost, hkrati pa želijo z naložbo podpreti to, v kar verjamejo - v zelena, tehnološka, družbeno odgovorna in trajnostno usmerjena mednarodna podjetja, ki ustvarjajo boljšo prihodnost ne le za posameznike, ampak za okolje in vse ljudi.

Kreativna ideja

Zaslužimo si več. Zato je pravi čas za nove rešitve, nove Triglav Sklade. Naložbe v prihodnost, v kateri si želimo živeti. Kreativna ideja kampanje in novih proizvodov Triglav Skladov se odlično povezuje z osebnostnimi profili in potrebami novodobnih investitorjev.

Slogan in sporočilo kampanje

Zgodba novih produktov

Z akcijo »Investiram, v kar verjamem« so nove naložbene rešitve Triglav Skladov dobile izraz ljudi, v katerih se lahko prepoznamo vsi. Kampanja pooseblja značilnosti skladov in jim daje kredibilen človeški obraz.

Ne samo, da so bili produkti zasnovani s čustveno komponento v mislih, ampak smo tudi komunikacijo zasnovali tako, da smo odločanje o investicijah pri potrošnikih usmerili iz navidezno racionalnega, v polje čustev in vrednot, obenem pa še vedno z mislijo na donosnost skladov.

Arhitekt v pripravi svojih načrtov premisli vsako gibanje in obtežitev, tako tudi v naložbah išče rešitve, ki lahko zdržijo dlje in ne obremenjujejo okolja in okolice.

Kolesarska izbira kolo za svoje osnovno prevozno sredstvo, zato aktivnost prežema vse pore njenega življenja.

S sodobno obliko urbanega kmetovanja, ki s svojo inovativnostjo navdušuje ostale, pridelovalec sočnega paradižnika kaže, da sonaravni razvoj ni le stvar podeželja.

Razvijalka tehnologij v letalski industriji uporablja inovativen in sodoben pripomoček in zase išče naložbe, ki uporabljajo izvirne tehnološke rešitve.

Želite začeti projekt?

Pogovorimo se

Za povabilo sestanek nas pokličite na +386 31 443371

Za morebitna vprašanja nam pošljite e-sporočilo