Uvid

Velenje je aktivno mesto, ki ga prežema mladostna energija. Je mesto prijateljskih odnosov in prijaznega vzdušja, ki ljudi povezuje med seboj. Definirata ga zračnost in odprtost prostora, v katerem se nahaja in narava, ki mu vlada. Naravna danost ga je ustvarila in mu sedaj omogoča razvoj bogate turistične ponudbe, edinstvene v Šaleški dolini.

Velenje je vir navdiha

Za Zavod za turizem Šaleške doline smo razvili turistično destinacijsko znamko, ki postavlja v ospredje atribute najmlajšega slovenskega mesta in njegovo mladostno energijo. Velenje navdihujejo doživetja v okolju treh jezer, edinstvena dediščina premogovniške preteklosti, ki se nam kaže v bogati muzejski ponudbi in prepoznavni kulturni festivali, ki mladim nudijo nepozabne izkušnje. Te prepoznavne značilnosti pripovedujejo zgodbo področja, definirajo identiteto prebivalcev in značaj mesta.

Komunikacija nove turistične destinacijske znamke

Za komunikacijo nove turistične destinacijske znamke smo zasnovali in oblikovali oglase za tisk, citylighte, veleplakate in različna digitalna komunikacijska orodja.

Imate zanimivo nalogo?

Pošljite nam sporočilo ali nas povabite na sestanek.