Uporabniški uvid

Pri uresničitvi svojih želja in potreb, si vsakdo zasluži nekaj več. A to je mogoče le s preudarnim načrtovanjem svojih financ in rednim varčevanjem. Zato so Triglav Skladi za stranke ustvarili Varčevalni načrt; proizvod, s katerim si lahko poleg rednega varčevanja že od 30 EUR mesečno dodatno oplemenitimo naše prihranke z naložbami v izbrane vzajemne sklade. Z Varčevalnim načrtom lahko uporabniki sami poskrbijo za bolj varno in stabilno finančno prihodnost, manjšimi naložbami oplemenitijo svoje premoženje in si v prihodnosti uresničijo svoje sanjske želje.

Kreativna
ideja

V agenciji smo zasnovali, oblikovali in načrtovali nadgradnjo komunikacij v skladu z večletno komunikacijsko platformo »Zaslužite si več«. Jesenska oglaševalska akcija je v »Njeni zgodbi« spregovorila o željah sodobne ženske, ki za uresničitev svojih želj skrbi že danes. Kreativna ekipa agencije je v novi komunikacijski akciji tokrat predstavila »Njegovo zgodbo«; zgodbo sodobnega moškega protagonista, ki o svojih osebnih željah in družinskih načrtih za prihodnost ne le sanja, ampak jih načrtuje in uresničuje z naložbenim varčevanjem Triglav Skladov. Kreativna ideja nadaljevanja kampanje tokrat izpostavlja bolj moški vidik in želje, hkrati pa ohranja prepoznaven ton komunikacij platforme Zaslužite si več.

Kampanja s spletom tradicionalnih in digitalnih medijev komuniciranja

Poleg zgodbe glavnega protagonista, ki sanja o trenutku zase v savni, prostem večeru s prijatelji, urbanem vrtu v dnevni sobi, sinovemu šolanju v tujini in lastnem glasbenem studiu in svojem hotelu na 4 kolesih, kampanjo v zunanjem oglaševanju, tiskanih in spletnih oglasih dopolnjujejo še druge zgodbe ljudi, ki z naložbami v Triglav Sklade varčujejo za uresničitev svojih ciljev.

Znamko Triglav Skladi smo umestili izven tradicionalno resne finančne kategorije in jo s toplim, sodobnim in mladostnim tonom komunikacij, približali sodobnemu posamezniku. Obseg kampanje zajema televizijsko in radijsko oglaševanje, komunikacije na spletnem mestu, digitalno komuniciranje, komuniciranje na družbenih omrežjih, zunanje oglaševanje, kreativna izraba medija z oglaševanjem na avtobusih LPP ter komunikacije za interne kanale in prodajna mesta.

Celoletna strategija, zasnova in upravljanje vsebinskega marketinga

Poleg medijev širokega dosega (TV, radijsko, spletno in zunanje oglaševanje) smo v skladu s komunikacijsko platformo Zaslužite si več zasnovali tudi celoletno strategijo in načrt upravljanja izbranih družbenih medijev in celovito upravljanje vsebinskega marketinga. Z lastnimi ustvarjenimi vsebinami in rubrikami Ana šteka finance, Finančni navdih, Izpostavljeno, Q&A druženja, Preproste finance, Vlaganje za vse in Finančni slovar v agenciji Yootree skupaj s Triglav Skladi ustvarjamo koristne in kakovostne vsebine, ki uporabnike finančno opismenjujejo in jim pomagajo pri preudarnem načrtovanju naložb in prihodnosti.

Oglejte si Facebook stran Triglav Skladov in spremljajte novosti na Instagram profilu. Kot osrednje vsebinsko središče za spletne uporabnike smo zasnovali spletno mesto Zaslužite si več, ki uporabnikom na enem mestu nudi koristne aktualne informacije, interaktivna orodja za načrtovanje financ in varčevanje, e-knjige in priročnike, naložbene nasvete in priporočila ter orodje za izdelavo osebnega načrta za izpolnitev svojega cilja.