STO je želel v okviru nacionalnega dogodka strokovnim javnostim predstaviti novo komunikacijsko platformo »I feel Slovenia. My way.«. Za naročnika smo zato zasnovali in oblikovali lansiranje nove komunikacijske platforme na Dnevih Slovenskega turizma 2018, ki so potekali od 8. do 10. oktobra v Hotelih Bernardin v Portorožu.

My way of culinary experiment

Osveženo zgodbo in komunikacijsko platformo slovenskega turizma so obiskovalci na Dnevih slovenskega turizma ne le spoznali, ampak tudi občutili s (p)osebno 5-zvezdično izkušnjo! Za udeležence dogodka smo zasnovali unikatno kulinarično doživetje ustvarjeno povsem po meri udeležencev - »MY WAY OF CULINARY EXPERIMENT«.

Doživetja Slovenije kot slastna osebna izkušnja

Namesto običajnega jedilnega menija, so natakarji udeležencem razdelili poseben osebnostni test, s katerim smo spoznali najljubša doživetja Slovenije vsakega posameznega obiskovalca. Kuharski mojstri Gostinstva Jezeršek so na osnovi osebnih odgovorov vsakemu udeležencu pripravili personaliziran 5-hodni jedilnik, ki je ustrezal njegovim osebnim željam in priljubljenim doživetjem Slovenije.

Zasnova komunikacij za opremo dogodka

V okviru Dnevov slovenskega turizma 2018 smo v agenciji Yootree pripravili tudi idejno in oblikovno zasnovo opreme prostorov in komunikacij za predstavitev nove komunikacijske platforme na različnih komunikacijskih točkah dogodka.

My way of feeling home.

Ob predstavitvi nove komunikacijske platforme My way smo obiskovalcem novinarske konference podarili drobno pozornost, ki predstavlja vrednote Slovenije. Copate Copa Copa mednarodno priznane slovenske znamke Kaaita, ki so ročno izdelani v Sloveniji iz recikliranih odpadnih materialov, nežni do vaših nog in prijazni do okolja. Z izvirnim darilom in embalažo smo prejemnikom daril pričarali občutek domačnosti in jih spomnili, da lahko vsak od nas občuti Slovenijo čisto po svoje.

Imate zanimivo nalogo?

Pošljite nam sporočilo ali nas povabite na sestanek.