Uvid

Študij v tujini je odlična priložnost za pridobivanje znanja in spoznavanje novih kultur ter širjenje obzorij. Uspešno zaključeni mednarodni akreditirani študijski programi pa večajo možnost zaposlitve po vsem svetu.

Kreativna ideja

Tujim študentom smo želeli mesto Maribor prikazati na najbolj izkustven način, za kar smo ustvarili serijo zabavnih izzivov, s katerimi lahko postanejo Mariborčani, obenem pa prikazati mladim prijazno okolje Štajerske in Slovenije.

Rešitev

Projekt smo posneli z inovativno 360° Virtual Reality tehnologijo in ustvarili spletni video, kjer lahko mladi s pomočjo mobilnikov, prenosnikov ali VR očal, zasnovanih posebej za 360 stopinjske videe, doživijo lepote štajerske prestolnice.

Glavni protagonist gledalce popelje na ogled mesta in predstavi izzive, ki jih morajo opraviti, da postanejo Mariborčani in jih povabi k študiju na Višjo strokovno šolo Academia.

Kampanja za mednarodne
zastopnike Academie

Zastopnikom Academie, ki bodo Višjo strokovno šolo Academio predstavljali na Kitajskem, v Singapurju in Braziliji, smo zasnovali in oblikovali komplet promocijskih materialov z brandiranimi VR očali, aplikacijo za ogled VR videa, vloženko za oglaševanje v specializiranih revijah ter večjezični katalog s predstavitvijo Višje strokovne šole Academia.

Imate zanimivo nalogo?

Pošljite nam sporočilo ali nas povabite na sestanek.