Rešitev

V ekipi Yootree smo pripravili enotno digitalno komunikacijsko platformo za integrirano tržno komuniciranje izdelkov iz asortimana Airabele ter storitev monterja toplotnih črpalk. Komunikacijska platforma je s pomočjo nagradne igre pritegnila ljudi, ki imajo v svojem domu pozimi mraz in nimajo toplotne črpalke.

Mehanika komunikacijske akcije

Kampanjo smo začeli z nagradno igro, s katero smo preko portala 24ur.com ljudi vabili da sodelujejo v nagradnem žrebanju za potovanje na Jamajko. Sodelujoči so morali pustiti svoje kontakte in preko posebne aplikacije sporočiti povprečno temperaturo svojega doma pozimi.

V seriji e-mailingov smo vsem sodelujočim omogočili sodelovanje v žrebanju, kontaktom ustreznim za nakup toplotne črpalke pa smo poslali kupone za popust v vrednosti 1.000 EUR za nakup toplotne črpalke vrhunske blagovne znamke. S pomočjo aplikacije in selekcije preko e-mailingov smo med vsemi prijavljenimi na nagradno igro pridobili 231 kontaktov, ki so povpraševali po toplotni črpalki.

Spletne strani partnerjev podjetja Airabela

Z 11 spletnimi stranmi smo partnerjem podjetja Airabela omogočili enotno idejno zasnovo, oblikovanje in produkcijo tržno-komunikacijskih materialov v skladu s celostno podobo ter delno financiranim medijskim budgetom za skupno promocijo akcije v medijih.

Mediji množične komunikacije

Z mediji množične komunikacije smo ljudem sporočili, da za pobeg v tople kraje ni potrebno zapuščati doma, dovolj je uporaba toplotne črpalke.

prikazov oglasov
11 monterjev po
vsej Sloveniji.
bralcev članka in
integrirane objave
na portalu dominvrt.si.
povpraševanj za nakup toplotnih
črpalk prejetih s platformo
natoplem.si v 60 dneh.

Imate zanimivo nalogo?

Pošljite nam sporočilo ali nas povabite na sestanek.