Uvid

Na žalost se mladi ne zavedajo, da je program varne vožnje nekaj povsem drugega. 8 ur polnih doživetij in spoznanj, kjer dobiš koristne prakse varne vožnje z lastnim preizkusom svojih sposobnosti.

Komunikacijska
platforma

Program varne vožnje v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem smo mladim predstavili kot atraktivno in emocij polno doživetje, s katerim pridobijo neprecenljivo znanje in izkušnje, koristno za varno vožnjo skozi vse življenje.

#Vrantastično

S kreativno platformo smo mlade pozvali, da suhoparnim tehničnim izrazom kot so »prevračalnik«, »umikanje oviram«, »podkrmarjenje« in drugim najdejo svoje mladostniške nadomestke in z njimi delijo zabavna doživetja Centra varne vožnje na Vranskem na družbenih omrežjih. Motive smo opremili s hashtagi, s katerimi mladi opisujejo svoja doživetja na družbenih medijih Facebook, Instagram in Youtube.

Video eksperiment:
“Najbolj resna vožnja življenja”

V sklopu nagradne igre smo zasnovali in producirali video eksperiment »Najbolj resna vožnja življenja«. 13 skeptičnih, na natečaju izbranih mladih prostovoljcev smo na skrivaj vključili v eksperiment in s pomočjo mobilne aplikacije seštevali število njihovih nasmehov in emocij med izzivi programa varne vožnje. Z zabavnim eksperimentom so mladi lahko sami izkusili, kako poučno in zabavno doživetje je program varne vožnje v AMZS centru na Vranskem.

Pripravi se na vožnjo svojega življenja

Digitalna akcija, ki je nagovarjala tako mlade kot njihove starše, je z nagradno igro, s spletnimi bannerji, integriranimi objavami in znamčenimi vsebinami na popularnih spletnih portalih zbirala vsebine in hashtage, ki so jih ustvarili mladi. V sodelovanju s podjetjem W3B smo poskrbeli tudi za medijski zakup kampanje na spletu, obenem pa smo za poslovalnice AMZS-ja po vsej Sloveniji pripravili serijo plakatov za mlade in starše

hashtagov, s katerimi so mladi v
času akcije opisali doživetja CVV
na Vranskem.
ogledov videa »Najbolj resna
vožnja življenja« na Facebooku in
Youtubeu.
rekordnih prijav na program Varne
vožnje za voznike začetnike v enem
mesecu.

Imate zanimivo nalogo?

Pošljite nam sporočilo ali nas povabite na sestanek.